Платната, като частица от домашния интериор

abstract paintingsРисунка, като неразделна частица от вътрешното оформление на Вашата спалня

Спалното помещение не е само местенце, където нощувате, а и и кътче за отдих. Все повече хора, още повече студенти и хора, пребиваващи в скромни домове, съчетават всекидневната и спалнята в едно цяло. В такива домове линията измежду спалнята и дневната се прелива. Не си помисляйте, че в спалното помещение не е необходима декорация, точно обратното. Точно в спалнята всеки един прекарва голяма частица от времето си. Затова тук също е хубаво да се вземе под внимание на обзавеждането и декорацията.

Илюстрациите в спалнята, а и не само и единствено там, а и в цялото жилище, като му придават Вашата лична нотка, възприятието Ви към нещата от живота, Вашата лична гледна позиция…

Изборът на вещи в спалното помещение, комбинирането на нюанси на стените с цветовете на щорите и завесите… и в точно този ред на мисли идва мига и за илюстрациите за декор. Стаи без каквато и да е украсата за стена наподобяват на недовършени и безлични. Какви пейзажи ще поставите в спалнята си се привежда до индивидуален вкус и, логично до обстановката на помещението. Към новите вещи пасват например абстрактните платна, зимни пейзажи, снимките в бяло и черно или “SPA” изображение за стена. При избора на рисунка може да се помисли и над практичната страна на спалнята, а точно мирния сън.

Красива картина, като неразделна част от вътрешното оформление на Вашата кухня
във всяко едно помещение е възможно да закачим най-различни платна за декор, докато рисунка в готварското помещение рядко виждаме. Кухнята в това отношение, е трудна за украса – тя има конкретно функционална цел. Стаята често е малко и стените се оказват почти заети напълно, това допълнително усложнява слагането на картина. Голяма част от готварското помещение е ангажирана от кухненски уреди, шкафове, рафтове и работен плот, заради това в готварското помещение не остава много пространство за украса. Независимо от всичко, който има желание да внесе комфорт в кухнята си, би могъл да направи споменатото с правилните илюстрации.

Картините в кухнята не са скучни.
В интернет пространството, както и в магазините за мебели безсъмнение вече се предлага огромен избор от картини с добър вид. Принципно за кухненското помещение се предлагат снимки с мотив, който перфектно се вписва в тази среда. Точно това могат да са пейзажи на зеленчуци и плодове, кафе, чай или бутилка вино.
За окачването на пейзажа е нужно да вземе в предвид близостта на готварската печка, тъй като там е възможно тя да бъде повредена или изцапана. Пейзажа също не е хубаво да е адски обширна, тъй като драстично стеснява облика на кухнята.

За готварските помещения, където са с плочки на стените, главно около чешмата, съществува друг метод за декор. По керамични или гранитогресени плочки реално могат прекрасно да се поставят стикери с подходящи мотиви и по този начин да се ободри стаята.

Разберете още: https://thecrafthouse.eu/bg/art1/gallery?category=252